marți, 10 iunie 2008

Uite pentru ce.

Ca sa intelegi de ce facem asta, vezi zambetul?


6 comentarii:

Anonim spunea...

Salut,
nu vreau sa fiu ipocrit, nu vreau sa para ca incerc sa fiu mai catolic decat Papa, vreau doar sa-ti spun ca nu vreau sa primesc Certificatul de Om Bun. Cumva ar insemna ca acesta este produsul/serviciul achizitionat. Prefer, si din acest motiv am postat aici acest comentariu, sa o mai filmezi pe Loredana in momentul in care v-a devenii proprietara reala a cariuciorului. Prefer sa vad zambetul ei si bucuria din ochii ei.
Nu stiu in cate proiecte de acest fel te voi putea sprijinii, probabil ca voi incerca sa fie macar unul pe luna (deh, salariu e unul singur lunar :) ) dar ceea ce vreau sa se intample este ca acest proiect sa nu fie singular.
Si daca este posibil sa nu fie cu oameni care sa fie de tipul "Io Gigi Becali", chiar de au ei putere financiara infinit mai mare decat a mea.

Anonim spunea...

"Mă înfuriam pentru că nu aveam ce încălţa, dar am întâlnit un om care nu avea picioare."(Confucius)

"A salva viaţa unui om valorează mai mult decât a construi o pagodă cu şapte caturi."(proverb chinez)


"(...)CEL CARE A SALVAT UN SINGUR OM ESTE SOCOTIT CA ŞI CUM AR FI SALVAT ÎNTREAGA OMENIRE." [CORAN/Sura 5 - Masa , al.32 / 5:32]

"Fă binele... şi apoi aruncă-l în mare."(proverb arab)

Zâmbetul readus pe chipul unui copil necăjit este mai valoros decât orice altceva pe acest pământ. Este o fărâmă ruptă din RAI.
Nimic nu poate recompensa pe omul care a dat cu stânga fără ca să ştie dreapta şi a dăruit acel zâmbet ... decât numai Bunul Dumnezeu !

cabral.ro spunea...

@ gengen - man, zambetul acela se va datora si tie. Multumesc!
Dupa cum vezi... nu suntem multi cei care punem umarul, eu sper insa ca vom fi DESTUI.
Toate bune!

@ anonim - bine spuse, dar oare putem?

Anonim spunea...

Putem putem... Nimic nu este imposibil !

cabral.ro spunea...

Ok. Vedea-vom. Oricum... merci pentru incurajari!

CopilulDinMine spunea...

@Gengen & @Anonim
da... a fi om e mai presus de orice certificat... pe lumea asta importante sunt trei..., iar acesta face parte dintre ele. e singurul pe care il semnam personal si singurul pe care ni-l inmanam personal...